U heeft last van Wespen

Wespennest-twente.nl, onderdeel van Dierplaag Control, bestrijd vakkundig, snel en goed wespen in heel Twente. Wij geven een 100% seizoensgarantie dat het wespennest welke wij hebben bestreden niet terug gaat komen.

Ga niet zelf een wespennest verwijderen! Meerdere wespensteken kunnen gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn. Neem contact met ons op zodat de wespennest bestrijder vrijblijvend een advies kan geven en een offerte op maat kan maken.

Wespennest bestrijding

De experts van Wespennest-twente.nl zijn actief in heel Twente om op een verantwoordelijke manier de wespen te bestrijden. Wij zorgen ervoor dat het wespennest onbewoonbaar wordt voor de wespen. Alle wespennest bestrijders van Wespennest-twente en Dierplaagcontrol.nl beschikken over E.V.M., K.A.D. en V.C.A. Certificaten en staan allemaal onder toezicht van V.R.O.M.

Wat kost het bestrijden van een wespennest

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en om eventueel een afspraak te maken voor het zo snel mogelijk bestrijden van uw wespennest.

De wespen in Twente

De Twentse Wespen zijn voornamelijk de "gewone" wesp en de "Duitse" wesp. De angels van deze wespen hebben geen weerhaken  en kunnen zodoende meerdere malen dienst doen, dit in tegenstelling tot de bijen.

Wespen kunnen ter verdediging pijnlijk steken. Een steek is meestal ongevaarlijk, tenzij een steek in een bloedvat plaatsvindt, of als iemand overgevoelig is voor de giftige stof histamine en apitoxine.

Deze wespennesten kunnen goed door een vakman worden bestreden. Ga niet zelf een wespennest verwijderen! Meerdere wespensteken kunnen gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij de dichtstbijzijnde wespennest bestrijder vrijblijvend contact met u kunnen laten opnemen

 

Wespennest-twente.nl

Ervaring sinds 2007 in het bestrijden van plaagdieren!

Seizoensgarantie

Wespennest Twente geeft een 100% seizoensgarantie op het bestreden wespennest.

 Wespennest? Wat te doen

Neem geen risico's! Dek het wespennest niet af, blijf uit de buurt van het wespennest, niet slaan op wespen! Neem contact op met ons.

Ervaring sinds 2007

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe de wespen het beste bestreden kunnen worden.