Wespen overlast in Wiene

U heeft een zoekopdracht gedaan om een wespennest te laten verwijderen in de regio Wiene. Wespennest-twente.nl, onderdeel van Dierplaag Control uit Vriezenveen, bestrijd vakkundig, snel en goed wespen in heel Twente. Wij geven een 100% seizoen garantie dat het wespennest welke wij hebben bestreden niet terug gaat komen.

Wespennest bestrijding Wiene

De experts van Wespennest-twente.nl zijn actief in Wiene om op een verantwoordelijke manier de wespen te bestrijden. Wij zorgen ervoor dat het wespennest onbewoonbaar wordt voor de wespen. Alle wespennest bestrijders van Wespennest-twente en Dierplaagcontrol.nl beschikken over E.V.M., K.A.D. en V.C.A. Certificaten en staan allemaal onder toezicht van V.R.O.M.

Ga niet zelf een wespennest verwijderen! Meerdere wespensteken kunnen gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn. Neem contact met ons op zodat de wespennest bestrijder vrijblijvend een advies kan geven en een offerte op maat kan maken.

Wespennest vinden

Ziet u regelmatig wespen in en uit vliegen op een bepaalde plaats, dan is de kans zeer groot dat er een wespennest zit. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een veilige oplossing. Ga niet slaan op de wespen en probeer deze niet zelf te bestrijden. De wespen bouwen hun nesten vaak in de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond, in bomen, kleine kieren etc.

Wat kost het bestrijden van een wespennest in Wiene

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en om e.v.t. een afspraak te maken voor het zo snel mogelijk bestrijden van uw wespennest.

Over Wiene

Wiene is een buurtschap in de gemeente Hof van Twente, in Twente binnen de Nederlandse provincie Overijssel. De buurtschap omvat het landelijke gebied tussen Delden, Goor en Bentelo.

Kenmerkend voor deze plattelandsbuurtschap is het Twentse houtwallenlandschap. Wiene wordt doorsneden door het Twentekanaal en de spoorlijn Zutphen-Oldenzaal, waar het een periode lang een eigen stopplaats aan had, stopplaats Wiene. De buurtschap heeft een sterk agrarisch karakter. Tot enige jaren geleden vond men er grote concentraties varkenshouderijen, en nog altijd is de varkenshouderij een belangrijke bron van inkomen.

 

Wespennest-twente.nl

Ervaring sinds 2007 in het bestrijden van plaagdieren!

Seizoensgarantie

Wespennest Twente geeft een 100% seizoensgarantie op het bestreden wespennest.

 Wespennest? Wat te doen

Neem geen risico's! Dek het wespennest niet af, blijf uit de buurt van het wespennest, niet slaan op wespen! Neem contact op met ons.

Ervaring sinds 2007

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe de wespen het beste bestreden kunnen worden.